Новини

Новинки у Паровар вейп шоп та світі вейпінгу – це свіжа інформація про останні новинки та основні тенденції розвитку світу вейпу. Ми даємо можливість Вам найпершими дізнаватися про нові розробки девайсів для вейнінгу (описи, характеристики, огляди, відгуки), комплектуючих та аксесуарів до них, про сучасні інновації та нові розробки індустрії вейпінгу. У нас можна знайти корисну інформацію не лише новачкам, а й парникам зі стажем.

Також, у наших статтях ми намагаємось озброїти Вас знаннями, які допоможуть у виборі саме тієї електронної сигарети, стартового набору або самому скомплектувати набір з мода та атомайзера, які забезпечать Ваші запити та бажання у вейпінгу.

Деякі статті допоможуть Вам у створенні неповторної рідини для електронної сигарети. Ми підкажемо, як це зробити правильно (які взяти інгредієнти та в якому співвідношенні змішати) та найголовніше – отримати неповторний смак.

Заходь на Parovar.pp.ua, будь у курсі подій світу вейпу, отримуй нові знання та застосовуй їх з розумом. Не забудь вибрати щось у нас!

Переход на электронный пар может возвратить здоровье сердца и сосудов курильщика

Курильщики могут улучшить состояние своих сосудов и сердца в течение нескольких недель после перехода на электронные сигареты. Месячное исследование 114 курильщиков, проведенное командой из Университета Данди, свидетельствует о вейпинге, как о занятии, которое имеет потенциал для снижения сердечного приступа и риска инсульта.

Continue reading